TIETOSUOJA

Rekisterinpitäjä: Suomen kristillinen rauhanliike ry – Finlands kristliga fredsrörelse rf
Y-tunnus: 2772845-6

Tietosuojavastaavan yhteystiedot:

Jussi Ojala

jussi.ojala@kristillinenrauhanliike.fi

Suomen kristillinen rauhanliike ry on sitoutunut noudattamaan tietosuojalainsäädäntöä ja hyvää tietojenkäsittelytapaa. Tällä sivustolla olevilla lomakkeilla keräämme käyttäjien omalla suostumuksellaan antamia itseään koskevia yhteystietoja ja muita tietoja, joita käytetään yhteydenottojen tekemiseksi Rauhan aakkoset -projektin edistämiseksi mahdollisesti Suomen kristillinen rauhanliike ry:n hallituksen, mutta ensisijaisesti projektia hoitamaan osoitetun tai palkatun henkilön toimesta. Muilla henkilöillä ei ole pääsyä käyttäjien antamiin tietoihin. Säilytämme henkilötietoja Rauhan aakkoset -projektin keston ajan, tai kunnes tietonsa antanut henkilö pyytää tietojensa poistoa.

Henkilötietoja ylläpidetään asianmukaisesti suojatuilla palvelimella ja palveluissa. Tiedot siirretään SSL-suojatun yhteyden ylitse. Sähköiset tiedot on suojattu palomuurilla, käyttäjätunnuksin ja salasanoin. Tällä sivustolla kerättyjä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Sinun on mahdollista tarkistaa mitä tietoja Suomen kristillinen rauhanliike ry:llä on sinusta sekä pyytää tietojesi poistamista, oikaisemista tai päivittämistä.