TILAA MEIDÄT KOULUUSI

Voit tilata Rauhan aakkoset -kouluvierailun kouluusi ottamalla meihin yhteyttä oheisella lomakkeella.

Tarjoamme peruskoulun 1.-9- luokille ja toisen asteen oppilaitoksille suunnattuja oppitunteja, jotka voivat olla lyhyempiä (n. 45min) tai pidempiä (n. 75min). Emme rajoita itseämme kuitenkaan pelkästään kouluihin, vaan meiltä voi tiedustella luennoitsijaa vierailulle myös muihin oppilaitoksiin ja yleisötapahtumiin, mikäli niihin sopii esimerkiksi lukiotasoinen oppitunti aiheesta. Kaikki vierailut ovat tilaajilleen täysin maksuttomia.

Vierailuja tekevät valikoidut ja koulutetut vapaaehtoisemme, jotka toteuttavat pedagogiikan ammattilaisten laatimaa tuntisuunnitelmaa, joka käsittelee syrjintää yleisesti ja rasismia erityisesti. Tuntisuunnitelmassa on huomioitu valtakunnalliset opetussuunnitelmien tavoitteet ja perusteet etenkin elämänkatsomustiedon ja uskonnon oppiaineiden osalta, joten oppituntimme soveltuvat erinomaisesti juuri noiden oppiaineiden tueksi. Rohkaisemme kuitenkin tilaamaan meidät vierailulle kaikkien oppiaineiden tunneille ja kaikenlaisiin tilaisuuksiin, joissa on hyötyä syrjintään liittyvien teemojen ja eettisten ongelmien pohtimisesta.

Mikäli kiinnostuit Rauhan aakkoset -vierailun tilaamisesta, älä epäröi ottaa yhteyttä oheisella lomakkeella tai sähköpostilla jussi.ojala@kristillinenrauhanliike.fi. 

Yhteydenoton jälkeen ryhdymme toimiin yhdistääksemme teidät alueellanne toimivaan luennoitsijaamme.

Tilaan kouluvierailun

Oppituntien tarkka pituus on sovittavissa