TULE MUKAAN!

Etsimme jatkuvasti uusia ohjelmamme teemoista kiinnostuneita vapaaehtoisia tekemään kouluvierailuja kaikkialla Suomessa. Vapaaehtoisena luennoitsijana saat meiltä koulutuksen oppituntien pitämiseen, ja voit itse vaikuttaa milloin ja missä teet kouluvierailuja. Vapaaehtoisena vierailet ensisijaisesti oman kotipaikkakuntasi ja lähialueen kouluissa ja yleisötapahtumissa – korvaamme matkakulusi sovittuun rajaan asti. Jokaisesta pitämästäsi oppitunnista saat myös reilun rahallisen korvauksen.

Haemme ensisijaisesti ihmisiä, joilla on joko kokemusta opetustilanteessa toimimisesta, tai allaan kasvatusalan tai muun sopivan alan opintoja. Vaatimus ei ole kuitenkaan ehdoton, joten jos koet soveltuvasi tehtävään muuta kautta, kerro siitä oheisella lomakkeella! Kouluvierailut tapahtuvat luonnollisesti koulupäivien aikana, joten tehtävää voi olla vaikea sovittaa yhteen esimerkiksi täysipäiväisen työnteon kanssa. Olethan siis varma, että voit sitoutua toimimaan tehtävässä myös keskellä päivää.

Koulutukseen osallistuminen on edellytys tehtävässä toimimiselle. Jätettyäsi yhteystietosi oheisella lomakkeella tulemme olemaan sinuun yhteydessä koulutuksen ajasta ja paikasta. Koulutuksessa sinulle opetetaan pedagogiikan ammattilaisten laatima tuntisuunnitelma ja sen toteutus, ja saat todistuksen koulutuksen suorittamisesta. Tekemällä kouluvierailuja saat kokemusta ja palautetta suoriutumisestasi. Vapaaehtoisena toimiminen on siis erinomainen tilaisuus paitsi opettaa nuoria ja koululaisia tärkeistä teemoista, mutta myös tienata taskurahaa ja kehittyä kasvattajana.

Mikäli kiinnostuit vapaaehtoisena luennoitsijana toimimisesta, täytä ja lähetä oheinen lomake. Voit kääntyä kaikissa kysymyksissä puoleemme myös sähköpostilla jussi.ojala@kristillinenrauhanliike.fi

Ilmoittaudu tästä!